Dit artikel is gearchiveerd,het wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

OS X Server (Mavericks): lettertypeprofielen met een payload die groter is dan 2 MB kunnen niet worden ingezet

Met OS X Server v3.1 of hoger kunt u met Profielbeheer lettertypeprofielen aanmaken. Als u een lettertype toevoegt dat groter is dan 2 MB, wordt de payload mogelijk niet ingezet.

Maak geen payloads met lettertypen die groter zijn dan 2 MB.

Publicatiedatum: