Hulp bij Terug naar mijn Mac

Volg deze stappen als u hulp bij Terug naar mijn Mac nodig hebt.

Werk uw software bij

Werk de Mac bij naar de nieuwste versie van macOS.

De instellingen en verbindingen controleren

Op alle computers:

• Zorg ervoor dat u bij iCloud bent ingelogd met uw huidige Apple ID. Als u uw wachtwoord hebt gewijzigd maar niet hebt bijgewerkt in de iCloud-voorkeuren van een van de computers, kan geen verbinding worden gemaakt via Terug naar mijn Mac.
  • Zorg ervoor dat Terug naar mijn Mac is ingeschakeld. Kies 'Systeemvoorkeuren' in het Apple-menu en klik op 'iCloud'. Zorg ervoor dat in de iCloud-voorkeuren de optie 'Terug naar mijn Mac' is geselecteerd en controleer op statusberichten. Als 'Terug naar mijn Mac' is geselecteerd, maakt u de selectie ervan ongedaan en selecteert u de optie opnieuw.

Op de Mac waarmee u verbinding probeert te maken:

Op het AirPort-basisstation of de router:

Uw Terug naar mijn Mac-toetsen bijwerken

1. Ga naar 'Programma's' > 'Hulpprogramma's' > 'Sleutelhangertoegang'.
  2. Kies 'Systeem' in de lijst met sleutelhangers links.
  3. Klik op de kolomkop 'Soort' om de sleutelhangerlijst te sorteren op soort.
  4. Selecteer alle sleutels van de soort 'Sleutel voor Terug naar mijn Mac'.
  5. Verwijder de geselecteerde sleutels. U moet het beheerderswachtwoord invoeren.
  6. Stop Sleutelhangertoegang.
  7. Kies 'Systeemvoorkeuren' in het Apple-menu. Maak de selectie van 'Terug naar mijn Mac' ongedaan in de iCloud-voorkeuren.
  8. Schakel de Mac uit en weer in.
  9. Kies 'Systeemvoorkeuren' in het Apple-menu. Selecteer 'Terug naar mijn Mac' in de iCloud-voorkeuren.

Neem contact op met iCloud Support

Als u 'Terug naar mijn Mac' nog steeds niet kunt gebruiken, neemt u contact op met iCloud Support. U hebt de volgende informatie nodig: