Grafische prestaties zijn beperkt in macOS Recovery, veilige modus of Gastgebruiker-modus

Wanneer de Mac opstart in macOS Recovery of veilige modus, of als u ingelogd bent als gastgebruiker, zijn de grafische prestaties van de Mac beperkt.

De Mac kent speciale opstartmodi waarmee u bepaalde problemen kunt identificeren en oplossen. U kunt opstarten met macOS Recovery en de hulpprogramma's voor reparatie en herstel gebruiken die daarin beschikbaar zijn, of u kunt opstarten in de veilige modus om problemen op te lossen die ervoor zorgen dat de Mac niet volledig opstart. Ook kunt u incidentele gebruikers als gast laten inloggen op uw Mac.

In alle drie deze modi zijn de grafische prestaties van de Mac beperkt. Dit is normaal. Zolang u de Mac niet opnieuw opstart of inlogt bij een normale gebruikersaccount, kunnen de volgende afwijkingen van de grafische prestaties optreden:

• Scherm 'scheurt' verticaal tijdens vensterovergangen of wanneer vensters worden gesleept
  • Delen van het scherm (zoals schuifbalken of de voortgangsbalk in Safari) knipperen of flikkeren
  • Tragere videoprestaties in het algemeen
  • Vervormde of onregelmatige beelden in het algemeen