Als u een bericht krijgt dat PowerPC-programma's niet meer worden ondersteund op de Mac

U probeert een PowerPC-programma te openen dat niet compatibel is met uw versie van het Mac-besturingssysteem.

Als u een programma probeert te openen dat is gemaakt voor de PowerPC, ziet u mogelijk een bericht dat het programma niet kan worden geopend omdat PowerPC-programma's niet meer worden ondersteund. Ook kan er een verbodsteken worden weergegeven op het symbool van het programma in de Finder.

Neem contact op met de maker van het programma om te zien of er een versie is die wel compatibel is met uw versie van macOS.