GarageBand voor iOS: geen audio bij detecteren van extern apparaat

Nadat u de detectie van een extern apparaat bij de gitaarversterker hebt ingeschakeld, voert GarageBand geen audio meer uit. Dit kan gebeuren wanneer de audio-uitvoer van de iPad in de instellingen van Toegankelijkheid is ingesteld op Monogeluid.

Als u dit probleem wilt oplossen, gaat u naar Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid en schakelt u vervolgens ‘Monogeluid’ uit.

U kunt in Instellingen ook tikken op ‘GarageBand’ en Crosstalk-beveiliging van de gitaarversterker uitschakelen. U kunt echter wel ongewenste feedback ontvangen als Crosstalk-beveiliging is uitgeschakeld.