Over de beperkingen van een apparaat met een Microsoft Exchange Server-account

Microsoft Exchange Server 2010 heeft een limiet van tien mobiele apparaten die verbinding kunnen maken met elke Exchange-account. Microsoft noemt deze verbindingen 'partnerverbanden'.

Dit artikel is bedoeld voor Exchange Server-beheerders. Als u een van deze problemen ondervindt, neemt u contact op met de Exchange Server-beheerder van uw instelling.

Als u een account instelt op een iPhone, iPad of iPod touch die de limiet overschrijdt, ondervindt u mogelijk deze problemen:

• Het profiel wordt niet geïnstalleerd.

• U kunt Mail, Agenda of Notities niet synchroniseren met de Exchange-account.

• Wanneer u uw e-mail op de desktopclient of via Outlook-internettoegang bekijkt, ziet u dit bericht: 'Fout met uw nieuwe mobiele-telefoonpartnerverband. Er zijn 11 telefoonpartnerverbanden ingesteld en het maximumaantal is 10.'

Als de limiet van 100 apparaten is ingesteld in hogere versies van Exchange en Office 365, ondervindt u mogelijk vergelijkbare problemen.

Partnerverbanden van mobiele apparaten verwijderen

1. Log in bij de Outlook Web App.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de knoppenbalk op het tandwiel (

No alt supplied for Image

) en selecteer vervolgens Opties.

3. Selecteer Telefoon in de lijst Opties.

4. In de lijst van mobiele apparaten verwijdert u alle partnerverbanden die u niet gebruikt. Zorg ervoor dat er tien apparaten of minder zijn gekoppeld aan de account.

U kunt het aantal partnerverbanden van mobiele apparaten dat ActiveSync voor lokale servers toestaat, verhogen. Om de limiet te verhogen, wijzigt u de parameter EASMaxDevices van het beleid voor clientbeperking.

Lees hier hoe u het beleid voor clientbeperking instelt voor Exchange 2010, Exchange 2013 en Exchange 2016. Lees hier meer over het beleid voor clientbeperking voor Exchange 2010, Exchange 2013 en Exchange 2016.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.