Als de Zoek mijn iPhone-app het niet doet

Als u hulp nodig hebt bij het inloggen of als uw apparaat niet wordt gevonden met Zoek mijn iPhone, kunt u de volgende stappen proberen.

Als u iOS 13, iPadOS, macOS Catalina of watchOS hebt, combineert de Zoek mijn-app Zoek mijn iPhone en Zoek mijn vrienden in één app. Configureer de Zoek mijn-app en schakel ‘Zoek mijn [apparaat]’ in om aan de slag te gaan.

Voordat u begint

Als u hulp nodig hebt bij het zoeken naar uw apparaat, het afspelen van een geluid, het weergeven van een bericht of het op afstand vergrendelen of wissen van uw apparaat, kunt u de volgende stappen proberen om hulp te krijgen met Zoek mijn iPhone.

Als u niet kunt inloggen bij Zoek mijn iPhone

Probeer in te loggen na elk van de volgende stappen:

1. Zorg ervoor dat u inlogt met de Apple ID die u voor iCloud gebruikt.
  2. Ga naar iCloud.com, log in en selecteer 'Zoek iPhone'.
  3. Tik op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Datum en tijd' op uw iOS-apparaat en schakel vervolgens het aankruisvak voor de datum en tijd in.

Als u op uw iOS-apparaat een toegangscode instelt, wordt u alleen de eerste keer bij het openen van Zoek mijn iPhone gevraagd om in te loggen. Als u een toegangscode wilt instellen, gaat u naar 'Instellingen' > 'Touch ID en toegangscode' (op apparaten met Touch ID) of 'Instellingen' > 'Toegangscode' (op andere apparaten) en tikt u vervolgens op 'Zet code aan'.

Als u het bericht 'Geen apparaten geregistreerd' ziet

Als u het apparaat nog steeds in uw bezit hebt, gaat u naar 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' en controleert u of 'Zoek mijn [apparaat]' is ingeschakeld. Als u iOS 10.2 of lager gebruikt, gaat u naar 'Instellingen' > 'iCloud'.

Als u het bericht 'Uw apparaat is niet langer traceerbaar' ziet

Dit bericht betekent dat 'Locatievoorzieningen' was uitgeschakeld op het apparaat terwijl u Zoek mijn iPhone gebruikte om het te vinden. Zoek mijn iPhone is niet in staat om te bepalen waar uw apparaat zich bevindt, maar de laatste bekende locatie ervan blijft 24 uur zichtbaar. U kunt Zoek mijn iPhone nog steeds gebruiken om het apparaat een geluid te laten afspelen, een bericht weer te geven op het scherm van het apparaat, het apparaat te vergrendelen of het apparaat te wissen.

De mogelijkheid om Zoek mijn iPhone te gebruiken om de locatie van een apparaat op een kaart te bepalen, is niet in alle landen of regio's beschikbaar. Voor het lokaliseren van een apparaat op een kaart moeten de gegevens van Kaarten beschikbaar zijn voor die streek. Alle andere functies van Zoek mijn iPhone werken nog.

Als u nog steeds hulp nodig hebt, probeert u de stappen om hulp te krijgen met Zoek mijn iPhone.