iMovie voor iOS: waarom krijg ik een bericht met de melding dat iMovie geen toegang heeft tot mijn video's en foto's?

Wanneer u met een iMovie-project werkt, krijgt u mogelijk het volgende bericht:

iMovie heeft geen toegang tot uw foto's of video's

Als u toegang wilt geven, opent u Instellingen, tikt u op ‘Locatievoorzieningen’ en schakelt u de optie voor iMovie in. Volg deze stappen om toegang te hebben tot uw foto's en video's:

1. Tik op het iOS-apparaat op ‘Instellingen’.
  2. Tik op ‘Locatievoorzieningen’. (Afhankelijk van de iOS-versie moet u wellicht eerst op ‘Algemeen’ en vervolgens op ‘Locatievoorzieningen’ tikken.)
  3. Schuif de schakelaar van iMovie zodat deze wordt ingeschakeld.