De spreeksnelheid van VoiceOver op uw iPod regelen

Na de installatie van de VoiceOver Kit versie 1.2 in combinatie met iTunes 9 of hoger kan de spreeksnelheid van een geluidsfragment op uw iPod shuffle (3e generatie) of iPod nano (5e generatie) te snel of te traag klinken. Dit kan gebeuren indien de spraakinstellingen van uw computer werden gewijzigd en niet langer de standaardinstellingen voor de spreeksnelheid zijn.

Bij Mac OS X v10.5 of hoger met iTunes 9 of hoger kiest u in het menu Apple () > Systeemvoorkeuren en vervolgens Weergave > Spraak en regelt u de instellingen voor de spreeksnelheid. Vervolgens synchroniseert u uw iPod met iTunes om de wijzigingen in het apparaat bij te werken.

No alt supplied for Image

Bij Windows XP of Vista met iTunes 9 of hoger gaat u naar Configuratiescherm en kiest u Instellingen > Spraak en regelt u de spreeksnelheid. Vervolgens klikt u op Toepassen om de instellingen te bewaren. Synchroniseer uw iPod met iTunes om de wijzigingen aan de spreeksnelheid bij te werken.

No alt supplied for Image

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.