Als u hulp nodig hebt bij de accessoires van een iPhone, iPad of iPod touch

Probeer deze stappen als u problemen hebt met een accessoire van een iPhone, iPad of iPod touch.

Controleer de compatibiliteit

Verzeker u ervan dat het accessoire compatibel is met het apparaat. Als het accessoire zich in de Apple Online Store bevindt, controleert u of het model van de iPhone, iPad of iPod touch als compatibel wordt vermeld.

Als het accessoire de 30-pens connector gebruikt, kunt u het aansluiten op het apparaat met behulp van de Lightning-naar-30-pens-adapter of Lightning-naar-30-pens-adapter (0,2 m).

Controleer of de compatibiliteit van het accessoire is beperkt. Sommige accessoires kunnen bijvoorbeeld geen iOS-apparaten opladen als ze voor het opladen FireWire en niet USB gebruiken.

Werk de software bij

Installeer de nieuwste iOS-versie. Op het scherm Info ziet u welke versie is geïnstalleerd op de iPhone.

Koppel het accessoire los, onderzoek het en start vervolgens het apparaat opnieuw

1. Koppel het accessoire los en schakel het uit indien mogelijk.
  2. Controleer de aansluiting tussen het accessoire en het apparaat en zorg ervoor dat u geen vuil of andere schade ziet.
  3. Start het iOS-apparaat opnieuw op door het uit en opnieuw in te schakelen. Sluit het accessoire opnieuw aan wanneer het beginscherm verschijnt.

Probeer het met een ander apparaat

Verzeker u er indien mogelijk van dat het probleem aan het accessoire te wijten is. Gebruik met het accessoire dat het probleem veroorzaakt altijd een identiek of gelijkaardig compatibel apparaat.

• Als bij gebruik van een koptelefoon statische ruis in het linkeraudiokanaal hoorbaar is, sluit u de koptelefoon op een gelijkaardig apparaat aan.
  • Als het apparaat niet synchroniseert wanneer het is aangesloten op het dock, sluit u het rechtstreeks op de computer aan met de Apple 30-pens-naar-USB-kabel of probeert u het met een andere USB-poort.
  • Als u een Lightning-naar-30-pens-adapter in een verbindingsketen gebruikt, gebruikt u dezelfde adapter op een gelijkaardig of identiek apparaat.

Zoek in Apple Support

Zoek alle onderwerpen over dit accessoire. Gebruik de naam van het accessoire als trefwoord en zet deze tussen aanhalingstekens:

• ‘iPhone Dock’
  • ‘Bluetooth-headset’
  • ‘Stereoheadset’
  • ‘Koptelefoon met afstandsbediening en microfoon’
  • ‘In-Ear-koptelefoon met afstandsbediening en microfoon’
  • ‘iPad Keyboard Dock’

De iPhone, iPad of iPod touch herstellen

Herstel het iOS-apparaat. Deze stap moet u slechts zelden gebruiken voor een probleem met een accessoire. Als het probleem alleen bij een accessoire van een andere fabrikant optreedt, neemt u contact op met die fabrikant voordat u de iPhone herstelt.

Meer informatie

Als het afspelen niet automatisch wordt hervat na het schakelen tussen programma’s of het maken of ontvangen van oproepen, hervat u het afspelen met behulp van het accessoire of het iOS-apparaat.

Dit document wordt bijgewerkt wanneer meer informatie beschikbaar is.

Laatst gewijzigd op:

Aanvullende informatie over productondersteuning

België (Nederlands)