GarageBand '09: ontbrekende sjablonen na installatie van Logic Studio of Logic Express 8

De projectsjablonen voor GarageBand '09 kunnen ontbreken nadat u Logic Studio of Logic Express 8 hebt geïnstalleerd. De sjablonen van GarageBand '09 kunnen ook ontbreken als u een computer hebt gekocht waarop Logic Express 8 al was geïnstalleerd.

Als Logic al is geïnstalleerd, installeert u iLife '09 opnieuw om dit probleem op te lossen.

Wanneer u Logic installeert, wordt het materiaal van GarageBand '09 overschreven wanneer u de optie selecteert om materiaal van GarageBand '08 op te nemen als onderdeel van de installatie van Logic Studio of Logic Express 8. Wanneer u Logic installeert, schakelt u de optie voor GarageBand-materiaal in het installatieprogramma uit.

Als u iLife '09 los hebt gekocht, installeert u het opnieuw vanaf de schijf waarop deze software staat.

Als iLife '09 vooraf was geïnstalleerd, volgt u deze aanwijzingen om het programma opnieuw op de computer te installeren:

1. Plaats de ‘Applications Install DVD’ die bij de computer werd geleverd.
  2. Dubbelklik op het installatieprogramma Installed Bundled Software.
  3. Klik op Pas aan in het venster Install Bundled Applications.
  4. Klik op het openvouwdriehoekje links van Bundled Applications om de keuzen weer te geven.
  5. Schakel alles uit behalve GarageBand.
  6. Klik op het openvouwdriehoekje links van GarageBand en schakel Extra GarageBand-instrumenten en -loops in.
  7. Klik op Installeer.