Als u geen geluid hoort in een project van iMovie voor Mac

Zoek hulp als er geen geluid is in een iMovie-project.

Probeer het na elke stap opnieuw

1. Controleer of de instellingen voor geluidsuitvoer van de Mac correct zijn ingesteld.
  2. Om de demping van alle geselecteerde fragmenten op te heffen en het geluidsvolume van uw iMovie-project opnieuw in te stellen, selecteert u een of meer video- of audiofragmenten op de tijdlijn van uw project. Vervolgens klikt u bovenin op Volumeknop en klikt u op 'Herstel'.
  3. Stop iMovie en open iMovie opnieuw.
  4. Kijk of er plugins van andere makers zijn geïnstalleerd:
    • Kies in de Finder het Ga-menu > 'Ga naar map', typ '/Bibliotheek/QuickTime/' in het tekstvak en klik op 'Ga'. Sleep alle plugins van andere makers naar het bureaublad. Verwijder geen plugins van Apple.
    • Kies in de Finder het Ga-menu > 'Ga naar map', typ '~/Bibliotheek/QuickTime/' in het tekstvak en klik op 'Ga'. Sleep alle plugins van andere makers naar het bureaublad. Als deze map niet bestaat, zijn er geen plugins geïnstalleerd in deze map.
  5. Importeer het oorspronkelijke materiaal opnieuw in uw project, vanaf uw Mac, vanaf een camera die met bestanden werkt, of vanaf uw iOS-apparaat.

Apple QuickTime-plugins

De volgende bestanden in de map 'Bibliotheek/QuickTime' zijn plugins van Apple en mogen niet worden verwijderd:

• AppleAVCIntraCodec.component
  • AppleHDVCodec.component
  • AppleIntermediateCodec.component
  • AppleMPEG2Codec.component
  • AppleMXFImport.component
  • AppleProResCodec.component
  • DVCPROHDCodec.component
  • FCP Uncompressed 422.component
  • IMXCodec.component

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.