GarageBand: fout ‘Core Audio Plug-in EXS24... niet beschikbaar’ bij het laden van een nummer

Als u een nummer in GarageBand op de ene computer creëert en op een andere in GarageBand opent, verschijnt mogelijk de foutmelding ‘Core Audio Plug-in EXS24... niet beschikbaar’.

Dit kan gebeuren als u het nummer in GarageBand 2 creëert en in GarageBand 1 opent, omdat Garageband 2 nieuwe plugins bevat die in Garageband 1 niet beschikbaar zijn. Het probleem kan zich ook voordoen als een nummer naar plugins van Jam Pack verwijst die niet op de tweede computer geïnstalleerd zijn.

Voor meer vrijheid kunt u op alle computers die u gebruikt dezelfde versie van GarageBand en dezelfde Jam Packs installeren.