Mac OS X: berichten tijdens herstellen van schijfbevoegdheden in Schijfhulpprogramma die u veilig kunt negeren

Hieronder vindt u voorbeelden van berichten die kunnen verschijnen in het logbestandvenster van Schijfhulpprogramma wanneer u schijfbevoegdheden herstelt.

• Waarschuwing: SUID-bestand ‘usr/libexec/load_hdi’ is gewijzigd en wordt niet hersteld.

• Waarschuwing: SUID-bestand ‘System/Library/PrivateFrameworks/DiskManagement.framework/Versions/A/Resources/DiskManagementTool’ is gewijzigd en wordt niet hersteld.

• Waarschuwing: SUID-bestand ‘System/Library/PrivateFrameworks/DesktopServicesPriv.framework/Versions/A/Resources/Locum’ is gewijzigd en wordt niet hersteld.

• Waarschuwing: SUID-bestand ‘System/Library/PrivateFrameworks/Install.framework/Versions/A/Resources/runner’ is gewijzigd en wordt niet hersteld.

• Waarschuwing: SUID-bestand ‘System/Library/PrivateFrameworks/Admin.framework/Versions/A/Resources/readconfig’ is gewijzigd en wordt niet hersteld.

• Waarschuwing: SUID-bestand ‘System/Library/PrivateFrameworks/Admin.framework/Versions/A/Resources/writeconfig’ is gewijzigd en wordt niet hersteld.

• Waarschuwing: SUID-bestand ‘usr/libexec/authopen’ is gewijzigd en wordt niet hersteld.

• Waarschuwing: SUID-bestand ‘System/Library/CoreServices/Finder.app/Contents/Resources/OwnerGroupTool’ is gewijzigd en wordt niet hersteld.

• Waarschuwing: SUID-bestand ‘System/Library/CoreServices/RemoteManagement/ARDAgent.app/Contents/MacOS/ARDAgent’ is gewijzigd en wordt niet hersteld.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Library/Application Support/Apple/ParentalControls/ALRHelperJobs’. Moeten drwxrwxr-x zijn, maar zijn drwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Applications/iTunes.app/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-rw-r-- zijn, maar zijn lrw-rw-r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Applications/iTunes.app/Contents/Frameworks/InternetUtilities.bundle/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-rw-r-- zijn, maar zijn lrw-rw-r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Applications/iTunes.app/Contents/Resources/iTunesHelper.app/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-rw-r-- zijn, maar zijn lrw-rw-r--.
  • Waarschuwing: SUID-bestand ‘System/Library/Filesystems/AppleShare/afpLoad’ is gewijzigd en wordt niet hersteld.
  • Waarschuwing: SUID-bestand ‘usr/bin/setregion’ is gewijzigd en wordt niet hersteld.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Library/Application Support/Apple/ParentalControls/ContentFiltering’. Moeten drwxrwxr-x zijn, maar zijn drwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Library/Application Support/Apple/ParentalControls’ Moeten drwxrwxr-x zijn, maar zijn drwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/CoreServices/RawCamera.bundle/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Waarschuwing: SUID-bestand ‘System/Library/PrivateFrameworks/Install.framework/Versions/A/Resources/runner’ is gewijzigd en wordt niet hersteld.
  • Waarschuwing: SUID-bestand ‘System/Library/Printers/IOMs/LPRIOM.plugin/Contents/MacOS/LPRIOMHelper’ is gewijzigd en wordt niet hersteld.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PrivateFrameworks/iLifeMediaBrowser.framework/Versions/A/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/BlackAndWhiteEffect.IAPlugin/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/CubeTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/DissolveTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/DropletTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/FadeThroughBlackTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/FlipTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/MosaicFlipTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/MosaicFlipTransitionSmall.IAPlugin/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/PageFlipTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/PushTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/RevealTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/SepiaEffect.IAPlugin/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/TwirlTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/WipeTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/DVD.frappliance/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/FRSettings.frappliance/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/FRSources.frappliance/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/Movies.frappliance/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/Music.frappliance/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/Photos.frappliance/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/Podcasts.frappliance/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/TV.frappliance/Contents/CodeResources). Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PrivateFrameworks/BackRow.framework/Versions/A/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/QuickTime/QuickTimeComponents.component/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/QuickTimeJava/QuickTimeJava.bundle/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/QuickTime/AppleVAH264HW.component/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/QuickTime/QuickTime3GPP.component/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/QuickTime/QuickTimeFireWireDV.component/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/QuickTime/QuickTimeH264.component/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/QuickTime/QuickTimeIIDCDigitizer.component/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/QuickTime/QuickTimeImporters.component/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/QuickTime/QuickTimeMPEG.component/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/QuickTime/QuickTimeMPEG4.component/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/QuickTime/QuickTimeStreaming.component/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/QuickTime/QuickTimeVR.component/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Library/Internet Plug-Ins/QuickTime Plugin.plugin/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-rw-r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Library/Internet Plug-Ins/QuickTime Plugin.webplugin/Contents/CodeResources’ Moeten -rw-rw-r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Frameworks/QTKit.framework/Versions/A/Resources/QTKitIBPlugin.ibplugin/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Spotlight/QuickTime.mdimporter/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Library/Audio/Plug-Ins/HAL/iSightAudio.plugin/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-rw-r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Frameworks/QuickTime.framework/Versions/A/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Applications/QuickTime Player.app/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-rw-r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/AnnotationInspector.propPane/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-rw-r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/AudioSettingsInspector.propPane/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-rw-r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/DataRefInspector.propPane/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-rw-r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/HintTrackInspector.propPane/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-rw-r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/NetworkInspector.propPane/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-rw-r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/SettingsInspector.propPane/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-rw-r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/VisualTrackInspector.propPane/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-rw-r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTAdvanced.prefPane/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTAdvanced.prefPane/Contents/Resources/QTMediaKeys.bundle/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTAdvanced.prefPane/Contents/Resources/QTMime.bundle/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTAdvanced.prefPane/Contents/Resources/QTTransport.bundle/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTPlugIn.prefPane/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTRegister.prefPane/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTRegister.prefPane/Contents/Resources/QTAbout.bundle/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTStreaming.prefPane/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTUpdate.prefPane/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PrivateFrameworks/MobileDevice.framework/Versions/A/AppleMobileDeviceHelper.app/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PrivateFrameworks/MobileDevice.framework/Versions/A/AppleMobileSync.app/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Groep verschilt op ‘Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/CodeResources’. Moet 80 zijn maar is 0.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-rw-r-- zijn, maar zijn -rw-r--r--.
  • Groep verschilt op ‘Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Info.plist’. Moet 80 zijn maar is 0.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Info.plist’. Moeten -rw-rw-r-- zijn, maar zijn -rw-r--r--.
  • Groep verschilt op ‘Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/MacOS/JavaPluginCocoa’. Moet 80 zijn maar is 0.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/MacOS/JavaPluginCocoa’. Moeten -rwxrwxr-x zijn, maar zijn -rwxr-xr-x.
  • Groep verschilt op ‘Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/MacOS’. Moet 80 zijn maar is 0.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/MacOS’. Moeten drwxrwxr-x zijn, maar zijn drwxr-xr-x.
  • Groep verschilt op ‘Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources/Localizable.strings’. Moet 80 zijn maar is 0.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources/Localizable.strings’. Moeten -rw-rw-r-- zijn, maar zijn -rw-r--r--.
  • Groep verschilt op ‘Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources’. Moet 80 zijn maar is 0.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources’. Moeten drwxrwxr-x zijn, maar zijn drwxr-xr-x.
  • Groep verschilt op ‘Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/version.plist’. Moet 80 zijn maar is 0.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/version.plist’. Moeten -rw-rw-r-- zijn, maar zijn -rw-r--r--.
  • Groep verschilt op ‘Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents’. Moet 80 zijn maar is 0.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents’. Moeten drwxrwxr-x zijn, maar zijn drwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Components/AudioCodecs.component/Contents/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/PrivateFrameworks/CoreAUC.framework/Versions/A/CodeResources’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Classes/dt.jar’. Moeten lrwxr-xr-x zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Classes/jce.jar’. Moeten lrwxr-xr-x zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Classes/jconsole.jar’. Moeten lrwxr-xr-x zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Classes/management-agent.jar’. Moeten lrwxr-xr-x zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Gebruiker verschilt op ‘System/Library/Java/Jacquardmachines/1.6.0.jdk/Contents/Home/lib’. Moet 0 zijn, maar is 95.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Home/lib/dt.jar’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn -rwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Home/lib/jce.jar’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn -rwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Home/lib/management-agent.jar’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn -rwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Home/lib/security/blacklist’. Moeten lrwxr-xr-x zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Gebruiker verschilt op ‘System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Libraries’. Moet 0 zijn, maar is 95.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Java/Support/Deploy.bundle/Contents/Home/lib/security/cacerts’. Moeten lrwxr-xr-x zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Java/Support/Deploy.bundle/Contents/Resources/Java/deploy.jar’. Moeten lrwxr-xr-x zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Java/Support/Deploy.bundle/Contents/Resources/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources/Java/deploy.jar’. Moeten lrwxr-xr-x zijn, maar zijn lrw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Classes/dt.jar’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Classes/jce.jar’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Classes/jconsole.jar’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Classes/management-agent.jar’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Gebruiker verschilt op ‘System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Home/lib’. Moet 95 zijn, maar is 0.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Home/lib/dt.jar’. Moeten lrwxr-xr-x zijn, maar zijn -rw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Home/lib/jce.jar’. Moeten lrwxr-xr-x zijn, maar zijn -rw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Home/lib/management-agent.jar’. Moeten lrwxr-xr-x zijn, maar zijn -rw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Home/lib/security/blacklist’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Gebruiker verschilt op ‘System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Libraries’. Moet 95 zijn, maar is 0.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Resources/JavaPluginCocoa.bundle’. Moeten drwxr-xr-x zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Resources/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources/Java/deploy.jar’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Resources/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources/Java/libdeploy.jnilib’. Moeten -rwxr-xr-x zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/A/Resources/Deploy.bundle/Contents/Home/lib/security/cacerts’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/A/Resources/Deploy.bundle/Contents/Resources/Java/deploy.jar’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/A/Resources/Deploy.bundle/Contents/Resources/Java/libdeploy.jnilib’. Moeten -rwxr-xr-x zijn, maar zijn lrwxr-xr-x.

De volgende berichten die verschijnen in Mac OS X Server mogen ook veilig worden genegeerd:

• Bevoegdheden verschillen op ‘private/var/db/openldap/openldap-data’. Moeten drwxr-xr-x zijn, maar zijn drw-------.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘private/etc/postfix/master.cf’. Moeten -r--r--r-- zijn, maar zijn -rw-r--r--.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘usr/share/caldavd/lib/python/dsattributes.pyc’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn -rw-r-----.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘usr/share/caldavd/lib/python/dsquery.pyc’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn -rw-r-----.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘usr/share/caldavd/lib/python/pydirector/pdamp.pyc’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn -rw-r-----.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘usr/share/caldavd/lib/python/pydirector/pdconf.pyc’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn -rw-r-----.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘usr/share/caldavd/lib/python/pydirector/pdmain.pyc’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn -rw-r-----.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘usr/share/caldavd/lib/python/pydirector/pdnetworktwisted.pyc’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn -rw-r-----.
  • Bevoegdheden verschillen op ‘usr/share/caldavd/lib/python/twisted/web2/filter/gzip.pyc’. Moeten -rw-r--r-- zijn, maar zijn -rw-r-----.
  • Berichten met het woord ‘WebObjects’

U kunt deze berichten veilig negeren. U kunt gewoonlijk ook alle berichten ‘ACL gevonden maar niet verwacht op...’ negeren. Deze berichten kunnen worden weergegeven als u bevoegdheden voor een bestand of directory wijzigt. Ze zijn correct, maar vragen over het algemeen geen verdere aandacht.