Als u de instellingen in Systeemvoorkeuren niet kunt ontgrendelen

Probeer deze oplossingen als Systeemvoorkeuren geen geldig beheerderwachtwoord accepteert wanneer u op het hangslot klikt om wijzigingen door te voeren.

U wordt op de Mac gevraagd om de gebruikersnaam en het wachtwoord van een beheerdersaccount in te voeren als moet worden geverifieerd of u bevoegd bent om wijzigingen aan te brengen. U moet zich bijvoorbeeld verifiëren als beheerder wanneer u op het slot  in Systeemvoorkeuren klikt, bepaalde opdrachten invoert in Terminal of een firmwarewachtwoord instelt.