Waar kan ik Spotlight-suggesties gebruiken?

Bij gebruik van Spotlight wordt er niet alleen gezocht op een apparaat, maar krijgt u in vele landen ook suggesties van het internet, uit iTunes en uit de App Store, locaties in de buurt en nog veel meer informatie aangereikt. Lees hier waar u Spotlight-suggesties krijgt.

Wanneer u met Spotlight zoekt, krijgt u Spotlight-suggesties in de landen uit de onderstaande lijst1. U moet ook een taal van het land gebruiken.

Land Taal
Australië Engels
Oostenrijk Duits
België
  • Nederlands
  • Frans
Canada
  • Engels
  • Frans
Frankrijk Frans
Duitsland Duits
Ierland Engels
Italië Italiaans
Japan2 Japans
Nederland Nederlands
Nieuw-Zeeland Engels
Spanje Spaans
Zwitserland
  • Frans
  • Duits
  • Italiaans
Verenigd Koninkrijk Engels
Verenigde Staten Engels
  1. Filmsuggesties zijn alleen in de Verenigde Staten beschikbaar.
  2. Kaartsuggesties zijn niet beschikbaar in Japan.