Hulp bij TTY-gesprekken op Voice over LTE-apparaten met iOS 8 en Verizon

Wanneer u een TTY-gesprek voert op een iPhone 6 of iPhone 6 Plus met iOS 8 en Voice over LTE (VoLTE), kunt u mogelijk geen TTY-berichten sturen of ontvangen als een persoon van het gesprek een telefoon zonder VoLTE gebruikt.

Als een van deze telefoons Voice over LTE niet gebruikt, worden TTY-berichten mogelijk in één richting verstuurd. Als beide telefoons VoLTE gebruiken, kunnen deze zoals gewoonlijk TTY-berichten sturen en ontvangen.

Tik op Instellingen > Mobiel netwerk > Schakel LTE in en selecteer Alleen data om dit probleem te verhelpen. Bel vervolgens opnieuw naar de persoon.