Hulp bij TTY-oproepen op Voice over LTE-apparaten met iOS 8 en Verizon

Wanneer je een TTY-oproep doet vanaf een iPhone 6 of iPhone 6 Plus met iOS 8 en Voice over LTE (VoLTE), kun je mogelijk geen TTY-berichten verzenden of ontvangen als een van de gesprekspartners een telefoon heeft die geen VoLTE gebruikt.

Als een van de telefoons geen Voice over LTE gebruikt, worden TTY-berichten mogelijk maar in één richting verzonden. Als beide telefoons VoLTE gebruiken, kunnen ze zonder problemen TTY-berichten verzenden en ontvangen.

Om dit probleem te omzeilen, tik je op 'Instellingen' > 'Mobiel netwerk' > 'Schakel LTE in' en selecteer je 'Alleen gegevens'. Plaats de oproep vervolgens opnieuw.