iMovie HD wordt in OS X Yosemite niet geopend

iMovie HD is niet compatibel met OS X Yosemite. Als u iMovie wilt gebruiken, voert u de upgrade naar de nieuwste versie uit vanaf de Mac App Store.

De upgrade naar de nieuwste versie van iMovie uitvoeren

De nieuwste versie van iMovie is verkrijgbaar in de Mac App Store en is een gratis update als u al iMovie 9.0 of hoger hebt. Deze versie is geoptimaliseerd voor OS X Yosemite, de nieuwste Intel-processors en het Retina-display. De nieuwste versie heeft ook veel nieuwe functies en laat u toe het volgende te doen:

• Alle video’s op één plaats geordend weergeven.
  • Fragmenten en projecten snel delen via YouTube, Facebook en Vimeo.
  • Trailers in Hollywood-stijl maken met prachtige grafische beelden en originele partituren van enkele van ’s werelds beste filmmakers.
  • Aanpassingstools gebruiken om meer kleur te geven, schokkerige video te stabiliseren, filters voor video en audio toe te voegen en realistische ‘groen scherm’-effecten te maken.
  • Afgewerkte projecten delen naar iMovie Theater. Projecten die naar iMovie Theater zijn gedeeld, worden automatisch geüpload naar iCloud en kunnen op alle apparaten worden afgespeeld, inclusief een Mac, iPhone, iPad en Apple TV.