Een iTunes Pass aanmaken en er geld aan toevoegen

Bij de Apple Store en deelnemende winkeliers kunt u Store-tegoed rechtstreeks toevoegen aan de Apple ID die u gebruikt voor aankopen bij de App Store, iTunes Store en iBooks Store.

Met een iTunes Pass kunt u bij de Apple Store en deelnemende winkeliers geld toevoegen aan de Apple ID die u gebruikt voor aankopen bij de iTunes Store. U kunt dit geld gebruiken om muziek, apps, films, boeken of tv-programma's aan te schaffen. U kunt ook rechtstreeks geld toevoegen aan uw Apple ID met de betalingsmethode die voor u is geregistreerd.

Welk materiaal beschikbaar is, kan per land of regio verschillen. Lees wat u in uw land of regio in de iTunes Store kunt kopen.

Een iTunes Pass aanmaken

1. Open de iTunes Store-app op uw iPhone of iPod touch.
  2. Scrol naar de onderkant van de pagina en tik op uw Apple ID. Als u nog niet bent ingelogd, logt u in met de Apple ID die u voor aankopen in de iTunes Store gebruikt.
  3. Kies 'Toon Apple ID'. U wordt mogelijk gevraagd het wachtwoord van uw Apple ID in te voeren.
  4. Scrol naar het onderdeel 'iTunes Pass' en tik op 'Voeg iTunes Pass toe aan Wallet'.
  5. Tik in de rechterbovenhoek op 'Voeg toe' wanneer de klantenkaart verschijnt.

Geld toevoegen aan een iTunes Pass

Bij de Apple Store en deelnemende winkeliers kunt u geld toevoegen aan uw iTunes Pass.

1. Open de Wallet-app op uw iPhone, iPod touch of Apple Watch.
  2. Toon uw iTunes Pass aan de winkelmedewerker en noem het bedrag dat u aan uw tegoed wilt laten toevoegen.
  3. De medewerker rekent uw aankoop af via de winkel en scant de iTunes Pass op uw apparaat om uw saldo op te waarderen. U kunt de iTunes Pass onmiddellijk gebruiken.

Wanneer u geld aan uw iTunes Pass toevoegt, ziet u uw actuele saldo in de rechterbovenhoek van de Pass. U kunt dit ook bekijken in de App Store of iTunes Store. Daarvoor moet u wel ingelogd zijn met dezelfde Apple ID die op uw iTunes Pass staat. Wanneer u apps, muziek, films, tv-programma's of boeken koopt, neemt uw Store-tegoed af.

Meer informatie over hoe u Wallet gebruikt op uw iPhone of iPod touch.

Beschikbaarheid van iTunes Pass

U kunt uw accountsaldo opwaarderen via uw iTunes Pass in Apple Stores in de volgende landen of regio's:

• Australië
  • Oostenrijk
  • België
  • Canada
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Hongkong
  • Italië
  • Japan
  • Nederland
  • Singapore
  • Spanje
  • Zweden
  • Zwitserland
  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten

iTunes Pass is ook beschikbaar bij deelnemende winkeliers in de volgende landen of regio's:

• Hongkong
  • Italië
  • Nederland
  • Slowakije

U kunt alleen geld aan uw iTunes Pass toevoegen in het land waarin u uw Apple ID hebt aangemaakt.