Software-updateserver: clients in een gesloten netwerk vereisen de opdrachtregel om software-updates te zoeken en te installeren

Clients in gesloten netwerkomgevingen zien mogelijk geen software-updates in de Mac App Store.

De Mac App Store vereist een actieve internetverbinding om software-updates te kunnen weergeven. Als een client zich in een gesloten netwerkomgeving bevindt, ziet u mogelijk dit waarschuwingsbericht wanneer op updates wordt gecontroleerd: ‘App Store kan veilige verbinding met App Store niet controleren’. Als u in deze waarschuwing op ‘Ga door’ klikt, verschijnt het venster Updates zonder updates en het bericht ‘De verbinding met de App Store is mislukt’.

Updates verkrijgen voor Macs die met een gesloten netwerk zijn verbonden: