AirPort-basisstations: Sony PlayStation 4 Remote Play inschakelen

Als u de functie Remote Play voor Sony PlayStation 4 wilt inschakelen, schakelt u deze instellingen op een AirPort-basisstation in.

1. Stel DHCP-reservering in.
  2. Klik in de Finder op de Mac op het menu Ga en kies Hulpprogramma’s.
  3. Open AirPort-configuratieprogramma.
  4. Selecteer het AirPort-basisstation dat u wilt instellen en klik vervolgens op Wijzig. Voer indien nodig het wachtwoord in.
  5. Klik op Netwerk en kies in het venstermenu Routermodus de optie DCHP en NAT.
  6. Klik op het plusteken onder het veld Poortkoppeling.
  7. Voer een beschrijving in voor de poortkoppeling van elk van de drie instellingen (bijvoorbeeld: PS4-1, PS4-2 en PS4-3).
  8. Voer het IP-adres van de Sony PlayStation 4 in het veld Privaat IP-adres in zoals hieronder wordt weergegeven. Voer ook de poortnummers in zoals hieronder wordt weergegeven. Als u het IP-adres van een PS4 wilt vinden, kiest u het hoofdmenu > Settings (Instellingen) > Network (Netwerk) > View Connection Status (Toon verbindingsstatus).
    • Koppeling 1: UDP 9296 PS4
      • Publieke UDP: 9296
      • Privaat IP-adres
      • Private UDP: 9296
    • Koppeling 2: UDP 9297 PS4
      • Publieke UDP: 9297
      • Privaat IP-adres
      • Private UDP: 9297
    • Koppeling 3: TCP 9295 PS4
      • Publieke TCP: 9295
      • Privaat IP-adres
      • Private TCP: 9297
  9. Bewaar elke instelling wanneer deze is ingevoerd. Wanneer u klaar bent, ziet het venster er als volgt uit:

10. Klik op Werk bij.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.