Over de OS X Mavericks v10.9.3-update

Informatie over de OS X Mavericks v10.9.3-update

Dit artikel is gearchiveerd,het wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

De OS X Mavericks v10.9.3-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Mavericks.

Uw systeem bijwerken

1. Maak een reservekopie van het systeem voordat u de update installeert. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.
  2. Onderbreek het installatieproces niet als u de update van het systeem eenmaal hebt gestart.
  3. Als u softwaremodificaties van derden hebt geïnstalleerd of als u het besturingssysteem op een andere wijze hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.
  4. De nieuwste Apple software, inclusief deze update, vindt u in de Mac App Store, via het Apple-menu () > 'Software-update'.
  5. Mogelijk verschijnen er ook andere software-updates voor de computer die u moet installeren. De omvang van een update die wordt geïnstalleerd via Software-update, kan per computer verschillen. Bovendien moeten bepaalde updates vóór andere updates worden geïnstalleerd.

U kunt ook het handmatige installatieprogramma voor deze update downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden. Standalone installatieprogramma's zijn beschikbaar via Apple Support Downloads.

Over de update

De OS X Mavericks 10.9.3-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van Mavericks. De update bevat verbeteringen voor de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van de Mac.

Deze update doet het volgende:

• Verbetert ondersteuning voor 4K-beeldschermen bij Mac Pro (eind 2013) en MacBook Pro met 15-inch Retina-display (eind 2013).
  • Maakt het mogelijk om contacten en agenda's te synchroniseren tussen een Mac en een iOS-apparaat via een USB-verbinding.
  • Verbetert de betrouwbaarheid van VPN-verbindingen die IPsec gebruiken.
  • Lost een probleem op waarbij Lettertypecatalogus PostScript Type 1-lettertypen niet kon installeren.
  • Verbetert de betrouwbaarheid bij het kopiëren, bewerken en onderzoeken van bevoegdheden van bestanden op een SMB-bestandsserver.
  • Verbetert de betrouwbaarheid van thuismappen in een netwerk.
  • Verbetert de stabiliteit bij de installatie van configuratieprofielen.
  • Verbetert de snelheid bij het inloggen van gebruikers die deel uitmaken van een Active Directory-groep.
  • Bevat Safari 7.0.3.

Gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update vindt u hier: Apple beveiligingsupdates.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.