Over Safari 7.0.3

De Safari 7.0.3-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Mavericks en bevat verbeteringen voor de compatibiliteit, stabiliteit en beveiliging.

Dit artikel is gearchiveerd,het wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Deze update doet het volgende:

• Verhelpt een probleem waarbij het zoek- en adresveld een webpagina laadt of een zoekterm verstuurt nog voordat de Return-toets is ingedrukt.
  • Verbetert de compatibiliteit met de functie om creditcards automatisch in te vullen op websites.
  • Verhelpt een probleem waarbij de ontvangst van pushberichten van websites wordt geblokkeerd.
  • Biedt nu ook de keuze om pushberichten van websites uit te schakelen.
  • Ondersteunt nu ook webpagina's met algemene hoofddomeinen.
  • Versterkt de sandbox-functie in Safari.
  • Verhelpt beveiligingsproblemen, inclusief meerdere problemen die in recente beveiligingsonderzoeken zijn geïdentificeerd.

U kunt Safari bijwerken via het paneel 'Updates' van de Mac App Store.

Meer informatie

Gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update vindt u in dit artikel: https://support.apple.com/nl-nl/HT201222.