iPod nano (6e generatie of hoger): VoiceOver inschakelen

Als u VoiceOver voor iPod nano (6e generatie of hoger) inschakelt, hoort u de namen van nummers, artiesten en afspeellijsten wanneer u iets beluistert op de iPod nano. Als u de Apple in-ear-koptelefoon met afstandsbediening en microfoon hebt, kunt u VoiceOver ook gebruiken om te navigeren doorheen de afspeellijsten.

Op de iPod kunt u VoiceOver inschakelen in iTunes of in Instellingen. In iTunes kunt u VoiceOver inschakelen wanneer u de iPod configureert of op het tabblad Overzicht voor de iPod-instellingen.

VoiceOver inschakelen op een iPod nano (6e generatie of hoger)

1. Tik op Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid > VoiceOver en schakel VoiceOver in.
  2. Tik op OK om te bevestigen dat u VoiceOver wilt inschakelen.

VoiceOver inschakelen in iTunes

1. Klik op het tabblad Overzicht van de iPod op Configureer toegankelijkheid.
  2.
Selecteer Gebruik VoiceOver in het dialoogvenster over de toegankelijkheid.
  3. Klik op het tabblad Overzicht op Pas toe.