iPod nano (6e generatie of nieuwer): VoiceOver inschakelen

Als je VoiceOver voor de iPod nano (6e generatie of nieuwer) inschakelt, kun je de namen van nummers, artiesten en afspeellijsten horen wanneer je naar materiaal op je iPod nano luistert. Als je de Apple in-ear-koptelefoon met afstandsbediening en microfoon hebt, kun je VoiceOver ook gebruiken om door je afspeellijsten te navigeren.

Je kunt VoiceOver inschakelen in iTunes of in 'Instellingen' op je iPod. In iTunes kun je VoiceOver inschakelen wanneer je je iPod configureert of via het tabblad 'Overzicht' voor iPod-instellingen.

VoiceOver inschakelen op de iPod nano (6e generatie of nieuwer)

1. Tik op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Toegankelijkheid' > 'VoiceOver' en schakel VoiceOver in.

2. Tik op 'OK' om te bevestigen dat je VoiceOver wilt inschakelen.

VoiceOver inschakelen in iTunes

1. Klik op het tabblad 'Overzicht' van de iPod op 'Configureer toegankelijkheid'.

2. Selecteer 'Gebruik VoiceOver' in het dialoogvenster 'Toegankelijkheid'.

3. Klik op 'Pas toe' op het tabblad 'Overzicht'.