Uw Apple ID koppelen aan uw Movies Anywhere-account

Koppel uw Apple ID aan uw Movies Anywhere-account en kijk op al uw apparaten naar in aanmerking komende films.

Met de voorziening Movies Anywhere kunt u uw verzameling van in aanmerking komende films van Disney, 20th Century Fox, Sony Pictures, Universal en Warner Bros, inclusief bonusmateriaal en exclusieve video's, doorbladeren en bekijken vanaf elke iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc of Apple TV. Movies Anywhere is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

U hebt toegang tot Movies Anywhere op een computer of met de gratis app voor iPhone, iPad, iPod touch of Apple TV die u via de App Store kunt downloaden.

Er kunnen maximaal tien apparaten (inclusief vijf computers) zijn gekoppeld aan uw Apple ID voor het afspelen van muziek en video's. Elke computer moet ook gemachtigd zijn met dezelfde Apple ID.

Uw Apple ID koppelen aan Movies Anywhere

1. Open de app Movies Anywhere op uw iOS-apparaat en log in.
  2. Tik bovenaan het scherm op uw profielsymbool en tik op 'Manage Retailers'.
  3. Tik op 'iTunes'. Voltooi het proces wanneer iTunes of de iTunes Store-app wordt geopend.

U kunt maar één account tegelijk koppelen en u kunt om de 180 dagen van account veranderen.

U kunt uw account ook koppelen op MoviesAnywhere.com. Nadat u bent ingelogd, klikt of tikt u op uw naam in de rechterbovenhoek en kiest u 'Manage Retailers' (Winkels beheren).

Movies Anywhere vernieuwen of loskoppelen

Elke twee jaar moet Apple u om toestemming vragen om uw in aanmerking komende films die u in de iTunes Store met Movies Anywhere hebt aangeschaft te delen. Nieuwe, in aanmerking komende iTunes Store-aankopen worden pas gedeeld met Movies Anywhere wanneer u uw toestemming vernieuwt.

U kunt ook uw Apple ID op elk moment loskoppelen van Movies Anywhere. Nadat u uw Apple ID hebt losgekoppeld van uw Movies Anywhere-account, kunt u nog steeds films bekijken die u in Movies Anywhere of in de iTunes Store hebt aangeschaft, maar u kunt nieuwe films alleen bekijken in de programma's waarin u ze hebt aangeschaft.

Op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Ga naar 'Instellingen' > [uw naam] > 'iTunes en App Store'.
  2. Tik op uw Apple ID en tik vervolgens op 'Toon Apple ID'. U wordt mogelijk gevraagd het wachtwoord van uw Apple ID in te voeren.
  3. Scrol naar het onderdeel 'Movies Anywhere'. Tik op 'Vernieuw' om het delen van uw aankopen opnieuw toe te staan of tik op 'Koppel los' om uw Apple ID los te koppelen van Movies Anywhere. Als u 'Movies Anywhere' niet ziet, zorg dan dat u bent ingelogd met de Apple ID die u aan Movies Anywhere hebt gekoppeld.

U kunt uw Apple ID ook loskoppelen in de Movies Anywhere-app. Open de app, ga naar 'More' (Meer) > 'Manage Retailers' (Winkels beheren) en tik op 'Disconnect' (Koppel los) onder 'iTunes'.

In iTunes op een Mac of pc

1. Open iTunes. Log in met uw Apple ID als u dat nog niet hebt gedaan.
  2. Kies 'Account' > 'Toon mijn account' in de menubalk bovenaan het computerscherm of bovenaan het iTunes-venster.
  3. Bevestig uw Apple ID en klik daarna op 'Toon account'.
  4. Scrol op de pagina 'Accountinformatie' naar het onderdeel 'Apple ID-overzicht' en zoek Movies Anywhere. Klik op 'Vernieuw' om het delen van uw aankopen opnieuw toe te staan of tik op 'Koppel los' om uw Apple ID los te koppelen van Movies Anywhere. Als u 'Movies Anywhere' niet ziet, zorg dan dat u bent ingelogd met de Apple ID die u aan Movies Anywhere hebt gekoppeld.

Over 4K-, HDR- of Dolby Vision-versies

• Als u een in aanmerking komende film in 4K, HDR, Dolby Vision of Dolby Atmos koopt via een wederzijdse Movies Anywhere-voorziening1, kunt u een versie met dezelfde kwaliteit kijken via de iTunes Store (mits dezelfde film in 4K, HDR, Dolby Vision of Dolby Atmos beschikbaar is via de iTunes Store).
  • Als u een in aanmerking komende film in HD koopt via een wederzijdse Movies Anywhere-voorziening1, kunt u de HD-versie kijken via de iTunes Store. (Deze films worden niet geüpgraded naar 4K, HDR, Dolby Vision of Dolby Atmos, zelfs niet als de film in deze indelingen beschikbaar is in de iTunes Store.)
  • Als u een in aanmerking komende film in 4K, HDR, Dolby Vision of Dolby Atmos koopt in de iTunes Store, kunt u een versie met dezelfde kwaliteit kijken via een wederzijdse Movies Anywhere-voorziening1 (mits dezelfde film in 4K, HDR, Dolby Vision of Dolby Atmos beschikbaar is via de wederzijdse voorziening1).
  • Als u een in aanmerking komende film in HD koopt in de iTunes Store en deze later wordt geüpgraded naar 4K, HDR, Dolby Vision of Dolby Atmos, kunt u de versie met de hogere kwaliteit mogelijk niet kijken via een wederzijdse Movies Anywhere-voorziening1. U kunt wel nog de HD-versie kijken.

1. Ga naar MoviesAnywhere.com voor meer informatie over wederzijdse voorzieningen.

Hulp krijgen

• Als u een film hebt gekocht in iTunes en later een terugbetaling hebt ontvangen, is die film niet meer beschikbaar in Movies Anywhere of iTunes.
  • U kunt in aanmerking komende films via Movies Anywhere alleen streamen en downloaden in de Verenigde Staten en bepaalde Amerikaanse overzeese deelgebieden.
  • Voor meer informatie over systeemvereisten of informatie over dit programma gaat u naar MoviesAnywhere.com of neemt u contact op met een medewerker van Movies Anywhere op help.moviesanywhere.com.
  • Voor dringende gevallen belt u met 1-833-466-8438 om met een medewerker van Movies Anywhere te spreken.
  • Voor andere vragen gebruikt u het contactformulier van Movies Anywhere of gebruikt u de app Movies Anywhere op een iOS-apparaat: tik in de app op 'Settings' (Instellingen) > 'Help Center' (Helpcentrum) > 'Contact Us' (Neem contact met ons op).

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.