Over Java voor OS X 2015-001

Java voor OS X 2015-001 bevat verbeteringen aan de installatie en vervangt alle eerdere versies van Java voor OS X. Dit pakket installeert dezelfde versie van Java 6 die bij Java voor OS X 2013-005 wordt meegeleverd.

Dit artikel is gearchiveerd,het wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Let op:Dit artikel gaat over oudere, niet-ondersteunde Java-software.
Download de nieuwste versie van Java voor OS X rechtstreeks van Oracle.

Deze update verwijdert de door Apple geleverde plugin voor Java-applets uit alle browsers. Als u applets op een webpagina wilt gebruiken, klikt u op het land of de regio met het label 'Plugin ontbreekt' om de nieuwste versie van de plugin voor Java-applets te downloaden van Oracle.

Meer informatie

Voor informatie over de beveiligingsinhoud van deze update gaat u naar deze website:

https://support.apple.com/nl-nl/HT201222