OS X: over Mail Update voor Mavericks

Mail Update voor Mavericks wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Mavericks

Over de update

Mail Update voor Mavericks bevat verbeteringen aan de algemene stabiliteit en compatibiliteit met Gmail, inclusief het volgende:

• Lost een probleem op waarbij gebruikers met aangepaste Gmail-instellingen geen berichten kunnen verwijderen, verplaatsen en archiveren.
  • Verhelpt een probleem waarbij het aantal ongelezen berichten mogelijk onnauwkeurig is.
  • Bevat meer verbeteringen voor de compatibiliteit en stabiliteit van Mail.

De update installeren

• Maak een reservekopie van het systeem alvorens de update te installeren. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.
  • Als u softwaremodificaties van derden hebt geïnstalleerd of als u het besturingssysteem op andere wijze hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.
  • Kies het menu Apple () > Software-Update om de nieuwste Apple-software via de Mac App Store te zoeken, inclusief deze update.
    Mogelijk verschijnen er ook andere software-updates voor de computer die u moet installeren. De grootte van een update die wordt geïnstalleerd via Software-update is soms afhankelijk van de computer. Bepaalde updates moeten ook vóór andere updates worden geïnstalleerd. Gebruik Software-update totdat ‘Geen updates beschikbaar’ wordt gemeld.
  • Onderbreek het installatieproces niet zodra u de update van het systeem hebt gestart.

U kunt ook het installatieprogramma voor de update handmatig downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden. Standalone installatieprogramma’s zijn beschikbaar via Apple Support Downloads.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.