OS X Mavericks: werk bij naar 10.9.2 wanneer u een webproxy met identiteitscontrole gebruikt

Als u OS X Mavericks met een webproxy met identiteitscontrole gebruikt, worden sommige websites mogelijk traag of helemaal niet geladen. Werk bij naar OS X Mavericks v10.9.2 of hoger om dit probleem op te lossen.

Sommige proxyconfiguraties kunnen ook verhinderen dat automatische software-updates via de Mac App Store worden gedownload. Als u OS X Mavericks v10.9.2 of hoger niet ziet op het tabblad Updates in de App Store, kunt u deze update downloaden en installeren via de Apple Support-website.