Over de beveiligingsinhoud van firmware-update 7.6.4 voor AirPort-basisstations

In dit document wordt de beveiligingsinhoud van firmware-update 7.6.4 voor AirPort-basisstations beschreven.

Ter bescherming van onze klanten maakt Apple geen beveiligingskwesties openbaar en bespreekt of bevestigt Apple deze niet totdat een volledig onderzoek is uitgevoerd en de benodigde patches of releases beschikbaar zijn. Bezoek de website Apple productbeveiliging voor meer informatie over Apple-productbeveiliging.

Raadpleeg ‘Hoe gebruikt u de Apple Product Security PGP-sleutel’ voor meer informatie over het gebruik van de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging.

Waar mogelijk worden CVE-ID’s als referentie voor kwetsbaarheden gebruikt voor verdere informatie.

Raadpleeg ‘Apple-beveiligingsupdates’ voor meer informatie over andere beveiligingsupdates.

Firmware-update 7.6.4 voor AirPort-basisstations

• Beschikbaar voor: AirPort Extreme-basisstation met 802.11n, AirPort Express-basisstation met 802.11n, Time Capsule

Impact: een partnerclient zorgt mogelijk voor het onverwacht beëindigen van het basisstation

Beschrijving: er was een probleem bij het parseren van kleine frames met een onjuiste lengte. Dit probleem is verholpen door een controle van de grootte bij het parseren van kleine frames toe te voegen.

CVE-ID

CVE-2013-5132: Joonas Kuorilehto van Codenomicon

Opmerking over installatie van Firmwareversie 7.6.4

De firmwareversie 7.6.4 wordt in Time Capsule of AirPort-basisstation met 802.11n geïnstalleerd via het Airport-configuratieprogramma dat bij het apparaat is meegeleverd.

Het wordt aanbevolen dat u AirPort-configuratieprogramma 6.3.1 installeert op systemen met OS X en AirPort-configuratieprogramma 1.3.1 op iOS-apparaten voordat u bijwerkt naar firmwareversie 7.6.4.

U vindt het AirPort-configuratieprogramma op de downloadpagina voor Apple-software http://support.apple.com/nl_NL/downloads/

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.