Over de OS X Mountain Lion v10.8.5-update

Lees hier meer over de OS X Mountain Lion v10.8.5-update.

De OS X Mountain Lion v10.8.5-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Mountain Lion.

Het systeem bijwerken

1. Maak een reservekopie van het systeem alvorens de update te installeren. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.
  2. Onderbreek het installatieproces niet nadat u dit hebt gestart om het systeem bij te werken.
  3. Als u softwaremodificaties van derden hebt geïnstalleerd of als u het besturingssysteem op andere wijze hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.
  4. Kies het menu Apple () > Software-update om de nieuwste Apple-software via de Mac App Store te zoeken, inclusief deze update.
  5. Mogelijk verschijnen er ook andere software-updates voor de computer die u moet installeren. De grootte van een update die wordt geïnstalleerd via Software-update kan per computer verschillen. Ook moeten bepaalde updates vóór andere updates worden geïnstalleerd.

U kunt het ook het installatieprogramma voor handmatige update downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden. Deze versies van standalone installatieprogramma’s zijn beschikbaar via Apple Support Downloads

Over de update

De OS X Mountain Lion v10.8.5-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Mountain Lion. De update bevat verbeteringen voor de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van de Mac. Deze update doet het volgende:

• Verhelpt een probleem waarbij berichten niet worden weergegeven in Mail
  • Verbetert de overdracht van AFP-bestanden via 802.11ac Wi-Fi
  • Lost een probleem op waarbij een schermbeveiliging niet automatisch wordt gestart
  • Verbetert de Xsan-betrouwbaarheid
  • Verbetert de betrouwbaarheid bij het overzetten van grote bestanden via Ethernet
  • Verbetert de prestaties wanneer een identiteitscontrole via een Open Directory-server wordt uitgevoerd
  • Verhelpt een probleem waarbij een Smart Card geen voorkeurenpanelen kon ontgrendelen in Systeemvoorkeuren
  • Bevat de verbeteringen uit de Software-update 1.0 voor MacBook Air (medio 2013)

Over de aanvullende OS X v10.8.5-update

De aanvullende OS X v10.8.5-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Mountain Lion v10.8.5. Deze update doet het volgende:

• Lost een probleem op waarbij bepaalde programma’s de FaceTime HD-camera van een MacBook Air (medio 2013) niet kunnen gebruiken
  • Verhelpt een probleem waarbij externe schijven worden verwijderd nadat de computer in sluimerstand gaat
  • Verhelpt een probleem waarbij er geen HDMI-audio is nadat de computer uit de sluimerstand wordt gehaald
  • Verhelpt een probleem waarbij bepaalde USB-Bluetooth-adapters niet werken

Meer informatie

Voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update raadpleegt u Apple-beveiligingsupdates.

FaceTime is niet in alle landen of regio’s beschikbaar.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.