Over de OS X Mountain Lion v10.8.5-update

Informatie over de OS X Mountain Lion v10.8.5-update

Dit artikel is gearchiveerd,het wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

De OS X Mountain Lion v10.8.5-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Mountain Lion.

Uw systeem bijwerken

1. Maak een reservekopie van het systeem voordat u de update installeert. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.
  2. Onderbreek het installatieproces niet als u de update van het systeem eenmaal hebt gestart.
  3. Als u softwaremodificaties van derden hebt geïnstalleerd of als u het besturingssysteem op een andere wijze hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.
  4. Kies het Apple-menu () > 'Software-Update' om de nieuwste Apple software via de Mac App Store te zoeken, inclusief deze update.
  5. Mogelijk verschijnen er ook andere software-updates voor de computer die u moet installeren. De omvang van een update die wordt geïnstalleerd via Software-update, kan per computer verschillen. Bovendien moeten bepaalde updates vóór andere updates worden geïnstalleerd.

U kunt ook het handmatige installatieprogramma voor deze update downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden. Deze versies van standalone installatieprogramma's zijn beschikbaar via Apple Support Downloads.

Over de update

De OS X Mountain Lion v10.8.5-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Mountain Lion. De update bevat verbeteringen voor de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van de Mac. Deze update doet het volgende:

• Verhelpt een probleem waarbij in Mail geen berichten konden worden weergegeven.
  • Verbetert de AFP-bestandsoverdracht via het wifiprotocol 802.11ac.
  • Verhelpt een probleem waarbij een schermbeveiliging mogelijk niet automatisch startte.
  • Verbetert de betrouwbaarheid van Xsan.
  • Verbetert de betrouwbaarheid bij overdracht van grote bestanden via Ethernet.
  • Verbetert de prestaties bij het inloggen bij een Open Directory-server.
  • Verhelpt een probleem waarbij de voorkeurenpanelen in Systeemvoorkeuren niet met een smartcard konden worden ontgrendeld.
  • Bevat de verbeteringen uit de MacBook Air (Mid 2013)-software-update 1.0.

Over de aanvullende OS X v10.8.5-update

De aanvullende OS X v10.8.5-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Mountain Lion v10.8.5. Deze update:

• Verhelpt een probleem waarbij sommige apps de FaceTime HD-camera van de MacBook Air (medio 2013) niet konden gebruiken.
  • Verhelpt een probleem waarbij externe schijfstations mogelijk werden gedeactiveerd wanneer de computer in de sluimerstand ging.
  • Verhelpt een probleem waarbij HDMI-audio mogelijk niet meer werkte nadat de computer uit de sluimerstand was gekomen.
  • Verhelpt een probleem waarbij bepaalde USB-Bluetooth-adapters mogelijk niet werkten.

Meer informatie

Gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update vindt u hier: Apple beveiligingsupdates.

FaceTime is niet in alle landen of regio's beschikbaar.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.