Over de OS X Mountain Lion v10.8.4-update

Lees hier meer over de OS X Mountain Lion v10.8.4-update.

De OS X Mountain Lion v10.8.4-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Mountain Lion en bevat nieuwe functies en verbeteringen.

Uw systeem bijwerken

1. Maak een reservekopie van het systeem voordat u de update installeert. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.
  2. Onderbreek het installatieproces niet als u de update van het systeem eenmaal hebt gestart.
  3. Als u softwaremodificaties van derden hebt geïnstalleerd of als u het besturingssysteem op een andere wijze hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.
  4. Klik op het Apple-menu () en kies Software-update om de nieuwste Apple software via de Mac App Store te zoeken, inclusief deze update.
  5. Mogelijk verschijnen er ook andere software-updates voor de computer die u moet installeren. De omvang van een update die wordt geïnstalleerd via Software-update, kan per computer verschillen. Bovendien moeten bepaalde updates vóór andere updates worden geïnstalleerd.

U kunt ook het handmatige installatieprogramma voor deze update downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden. Deze versies van standalone installatieprogramma's zijn beschikbaar via Apple Support Downloads.

Over de update

De OS X Mountain Lion v10.8.4-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Mountain Lion en bevat functies en verbeteringen voor de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van het besturingssysteem van een Mac, waaronder de volgende:

• Verbeteringen van de compatibiliteit bij verbinding met bepaalde wifinetwerken van bedrijven.
  • Verbeteringen van de compatibiliteit met Microsoft Exchange in Agenda.
  • Een oplossing voor een probleem waarbij FaceTime-oproepen naar telefoonnummers buiten de VS niet mogelijk waren.
  • Een oplossing voor een probleem waarbij de geplande sluimerstand na het gebruik van Boot Camp niet werd ingeschakeld.
  • Verbetert de compatibiliteit van VoiceOver met tekst in pdf-documenten.
  • Bevat Safari 6.0.5, dat de stabiliteit van sommige websites met chatfuncties en games verbetert.
  • Een oplossing voor een probleem waarbij iMessages niet in volgorde werden weergegeven in Berichten.
  • Lost een probleem op waarbij verjaardagskalenders onjuist werden weergegeven in bepaalde tijdzones.
  • Een oplossing voor een probleem waarbij de bureaubladachtergrond niet behouden bleef na opnieuw opstarten van het systeem.
  • Een oplossing voor een probleem waarbij documenten niet konden worden bewaard op een server via SMB.
  • Verhelpt een probleem waarbij bepaalde bestanden niet konden worden geopend nadat deze waren gekopieerd naar een volume met de naam 'Home'.
  • Een oplossing voor een probleem waarbij wijzigingen aan bestanden die waren aangebracht via NFS, niet konden worden weergegeven.
  • Lost een probleem op bij het bewaren van bestanden op een Xsan-volume vanuit bepaalde programma's.
  • Verbetert het inloggen bij een Active Directory, in het bijzonder bij accounts in de cache of bij gebruik van een .local-domein.
  • Verbetert de replicatie van OpenDirectory-gegevens.
  • Verbetert de 802.1X-compatibiliteit met ActiveDirectory-netwerken.
  • Verbetert de compatibiliteit bij het gebruik van mobiele accounts.

Meer informatie

Gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update vindt u hier: Apple beveiligingsupdates.

FaceTime is niet in alle landen of regio's beschikbaar.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.