Geavanceerde netwerkinstellingen instellen in de iOS-configuratie-assistent

Leer hoe u de iOS-configuratie-assistent gebruikt om proxy's of andere geavanceerde netwerkconfiguratieopties in te stellen voor uw bedrijfsomgeving.

Als u de systeembeheerder bent voor een onderneming, adviseert u uw gebruikers om hun nieuwe apparaten te configureren voor geavanceerde netwerkconfiguraties met iOS-configuratie-assistent.

1. Veeg van links naar rechts in het scherm 'Hallo'.
  2. Druk op de thuisknop in het scherm 'Kies een Wi-Fi-netwerk'.
  3. Tik op 'Meer Wi-Fi-instellingen'.
  4. Tik naast de naam van uw netwerk op

In dit scherm kunt u:

• Een HTTP-proxy configureren
  • Statische netwerkinstellingen definiëren
  • De instellingen van een DHCP-server vernieuwen
  • BootP inschakelen