iPhoto ’11: afbeeldingen van een iOS-apparaat importeren wanneer Mijn fotostream is ingeschakeld

Lees hier hoe iPhoto afbeeldingen van een iOS-apparaat importeert wanneer Mijn fotostream is ingeschakeld.

Als Mijn fotostream is ingeschakeld op een iOS-apparaat, worden alle nieuwe foto’s op het apparaat (gemaakt of geïmporteerd) automatisch geüpload naar Mijn fotostream wanneer het apparaat is verbonden met Wi-Fi. iCloud bewaart de foto’s gedurende 30 dagen zodat de apparaten tijd hebben om verbinding te maken en de foto’s te downloaden.

Als u Mijn fotostream hebt ingeschakeld in iPhoto, verschijnen de nieuwste foto’s uit Fotostream automatisch in iPhoto. Als Importeer automatisch is ingeschakeld, importeert iPhoto de foto’s uit Fotostream in volledige grootte in de iPhoto-bibliotheek. Deze optie vindt u op het tabblad Fotostream van de iPhoto-voorkeuren en laat u toe alle foto’s uit Fotostream definitief te bewaren in de iPhoto-bibliotheek.

MijnFotostream

Als het iOS-apparaat is ingesteld om foto’s handmatig te importeren in iPhoto, detecteert iPhoto automatisch welke foto’s al zijn geïmporteerd uit Fotostream en geeft het deze foto’s weer onder ‘Reeds geïmporteerd’ in het importvenster. Als u de knop ‘Foto’s importeren’ selecteert, worden alleen de foto’s geïmporteerd uit Fotostream die nog niet zijn geïmporteerd.

Als u foto’s die iPhoto al heeft geïmporteerd uit Mijn Fotostream opnieuw wilt importeren, kunt u de afbeeldingen selecteren in het importvenster en vervolgens klikken op de knop ‘Importeer selectie’. In iPhoto wordt u gevraagd dubbele foto’s op te lossen.