Mac mini (eind 2012): geheugenspecificaties en upgrades

Lees hier welke soorten geheugen u kunt gebruiken met een Mac mini (eind 2012) en Mac mini server (eind 2012).

De Mac mini (eind 2012) en Mac mini server (eind 2012) hebben twee interne geheugensleuven. In deze sleuven kunnen standaard PC3-12800 DDR3 204-pins SO-DIMM's (Small Outline DIMM) met de volgende specificaties worden geïnstalleerd:

• PC3-12800 DDR3
  • Niet-gebufferd
  • Geen pariteit
  • 204-pins module
  • 1600 MHz

U kunt RAM-modules van 2 GB, 4 GB of 8 GB in elke sleuf installeren. Voor de beste prestaties kunt u beter geen grootten van geheugenmodulen combineren. Installeer twee identieke geheugenmodulen.

DIMM's met de volgende kenmerken zullen niet werken:

• Registers of buffers
  • PLL's
  • ECC
  • Pariteit
  • EDO RAM

Meer informatie

Lees meer over het upgraden van het geheugen in een Mac mini (eind 2012).