Een Nippon Telesoft Seika gebruiken met VoiceOver

Als u een Nippon Telesoft Seika v4-brailleleesregel gebruikt met VoiceOver op uw iPhone, iPad of iPod touch, kunt u deze toetsen van het apparaat gebruiken om te navigeren.

Om ervoor te zorgen dat de brailleleesregel de juiste tabel gebruikt, controleert u of u de nieuwste iOS-versie hebt geïnstalleerd.

Navigatie

Functie in VoiceOver Toets brailleleesregel
Ga naar het vorige onderdeel K2
Ga naar het volgende onderdeel K3
Activeer de knop 'Vorige', indien nodig K4
Ga naar de statusbalk K5

Rotor

Functie in VoiceOver Toets brailleleesregel
Ga naar het vorige onderdeel met rotorinstelling K6
Ga naar het volgende onderdeel met rotorinstelling K7

Interactie

Functie in VoiceOver Toets brailleleesregel
Tik dubbel op het geselecteerde onderdeel Router

Braille

Functie in VoiceOver Toets brailleleesregel
Schakel uitgebreide statusbeschrijving in of uit Status Router
Verschuif braille naar links K1
Verschuif braille naar rechts K8

Meer informatie

Raadpleeg Algemene braillecommando's voor VoiceOver voor de universele lijst met commando's.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.