Over Server Admin Tools 10.7.5

Leer hier meer over Server Admin Tools 10.7.5.

De Server Admin Tools 10.7.5 bevatten geavanceerde beheertools voor Lion Server. U kunt deze installeren op de server of op een andere Mac voor extern beheer.

De Server Admin Tools 10.7.5 zijn beschikbaar als een automatische Software-update voor Macs met OS X v10.7.5 en versie 10.7 of hoger van de Server Admin Tools. U kunt ze ook handmatig downloaden vanaf Apple Supportdownloads.

Belangrijk: als u één van de Server Admin Tools hebt verplaatst vanaf de oorspronkelijke locatie (in /Programma’s/Server/), blijft de update in Software-update verschijnen zelfs als u deze al hebt geïnstalleerd. Verplaats de Server Admin Tools terug naar hun oorspronkelijke locatie voordat u Software-update uitvoert of verwijder alle dubbele kopieën van de Server Admin Tools.

Wat biedt deze update u?

De Server Admin Tools 10.7.5-update bevat alle verbeteringen van Server Admin Tools 10.7.4 en daarnaast de volgende verbeteringen:

Server Admin

• NetBoot/NetInstall-modelfilters voor MacBook Pro en MacBook Air (medio 2012) zijn toegevoegd.

Schijfkopiehulpprogramma

• NetBoot/NetInstall-modelfilters voor MacBook Pro en MacBook Air (medio 2012) zijn toegevoegd.
  • Verbetert de betrouwbaarheid bij het opstarten vanaf NetRestore-schijfkopieën.

Workgroup Manager

• De vervaldatum van het wachtwoord voor Open Directory-gebruikers is nu juist ingesteld.
  • Toont de naam van de leden van Active Directory-groepen in plaats van ‘Laden…’.