Leren spelen-lessen van artiesten opnieuw downloaden in GarageBand

Lees hier hoe u onderbroken Leren spelen-lessen van artiesten hervat of eerder aangeschafte Leren spelen-lessen van artiesten opnieuw downloadt.

Als u Leren spelen-lessen van artiesten aan het downloaden bent en de download wordt onderbroken of onvolledig is, kunt u de download hervatten vanaf de Leswinkel in GarageBand. U kunt ook eerder gedownloade lessen van artiesten opnieuw downloaden vanaf de Apple Store (maar niet vanaf de Leswinkel in GarageBand).

De download van onderbroken Leren spelen-lessen van artiesten hervatten

1. Controleer de netwerkverbinding. De download kan alleen worden voltooid als uw netwerkverbinding actief is.

2. Stop GarageBand en open het programma opnieuw. Als GarageBand al is gesloten, klikt u op het symbool van het programma om het opnieuw te openen. Er verschijnt een melding waarin wordt aangegeven dat de download wordt hervat.

3. Als GarageBand is geopend, maar u ziet de projectkiezer niet, kiest u 'Archief' > 'Nieuw' om deze te openen.

4. Klik in de projectkiezer op 'Leren spelen' en vervolgens op de pijl rechtsonder om de download te hervatten.

Als u de download nog steeds niet kunt voltooien, gaat u naar het gedeelte Leren spelen met GarageBand van de pagina 'Apple software' voor informatie en instructies om een les opnieuw te downloaden.

Aangeschafte Leren spelen-lessen van artiesten later opnieuw downloaden

1. Log in bij uw Apple Store-account en bekijk uw aankoopgeschiedenis.

2. Klik op een willekeurige les om deze opnieuw te downloaden.

Contact opnemen met Apple Support

Als u problemen hebt bij de aanschaf van Leren spelen-lessen van artiesten, neemt u contact op met Apple Support.

Als u problemen hebt met downloaden van Leren spelen-lessen van artiesten vanuit uw aankoopgeschiedenis bij de Apple Store, raadpleegt u Support bij het winkelen - Apple Software.