Pages-, Numbers- of Keynote-bestanden op uw iPhone, iPad of iPod touch veilig bewaren

Lees hier hoe u iCloud of iTunes kunt gebruiken om uw iWork-bestanden te bewaren.

Uw bestanden bewaren met iCloud Drive

Wanneer u bestanden bewaart in iCloud Drive, zijn ze toegankelijk vanaf ieder apparaat waarop u met dezelfde Apple ID bent ingelogd en waarop iCloud Drive is ingeschakeld.

• Op de iPhone, iPad of iPod touch gebruikt u Pages, Numbers of Keynote voor iOS. U kunt ook bladeren in de Bestanden-app.
  • Op een Mac gebruikt u Pages, Numbers of Keynote, of u gebruikt de Finder om al uw bestanden te vinden.
  • Op een Windows-pc kunt u iCloud voor Windows gebruiken voor toegang tot uw bestanden.
  • Op iCloud.com gebruikt u Pages, Numbers of Keynote voor iCloud, of u gebruikt de webapp iCloud Drive.

Voordat u aan de slag gaat, controleert u eerst of Pages, Numbers en Keynote zijn ingeschakeld in iCloud:

• Op uw iPhone, iPad of iPod touch tikt u op 'Instellingen' > [uw naam] > 'iCloud' en schakelt u 'iCloud Drive' in. Zorg dat Pages, Numbers en Keynote ingeschakeld zijn.
  • Ga op de Mac naar het Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren' > 'iCloud' en klik op 'Opties' naast 'iCloud Drive'. Zorg dat Pages, Numbers en Keynote ingeschakeld zijn en klik vervolgens op 'Gereed'.
  • Op uw Windows-pc installeert u iCloud voor Windows.
  • Open in een browser op uw Mac of Windows-pc een iWork-app op iCloud.com.

iTunes gebruiken op de Mac

Als u iCloud niet gebruikt, kunt u iTunes gebruiken op uw computer om iWork- en Microsoft-documenten uit te wisselen tussen uw iPad, iPhone of iPod touch en uw computer.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.