Als de kleuren op het scherm van uw Mac omgekeerd zijn of als het beeld zwart-wit is

Sommige instellingen van Toegankelijkheid zijn van invloed op de kleurweergave.

Als alle kleuren op het scherm plotseling omgekeerd zijn of als het beeld zwart-wit is, hebt u misschien per ongeluk op Control-Option-Command-8 gedrukt. Dit is de sneltoets voor toegankelijkheid voor de Mac voor het omkeren van de schermkleuren.

U kunt deze instelling wijzigen in de voorkeuren voor Toegankelijkheid:

1. Ga naar het Apple-menu () > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Toegankelijkheid'.
  2. Schakel in het gedeelte 'Beeldscherm' de optie 'Keer kleuren om' of 'Gebruik grijstinten' uit.