Mac Pro (begin 2008): IRQARB Fout gemeld in 64-bits versie van Microsoft Vista

De Windows-functie Logboeken kan de volgende fout melden:

IRQARB: ACPI BIOS bevat geen IRQ voor het apparaat in PCI slot 0, functie 0. Neem contact op met uw computerleverancier voor technische ondersteuning.

Met dit foutbericht wordt een hardwarefunctie op de Mac Pro (begin 2008) gerapporteerd die momenteel niet is geïmplementeerd in de 64-bits versie van Microsoft Vista. Dit is een informatiebericht dat u kunt negeren.

Meer informatie

Belangrijk: informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, wordt alleen verstrekt voor informatiedoeleinden en vormt geen aanbeveling of goedkeuring van Apple. Neem contact op met de leverancier voor verdere informatie.