Loopindex opnieuw opbouwen in GarageBand 6 of lager

In bepaalde gevallen wordt de loopindex onbruikbaar en moet deze opnieuw worden opgebouwd.

Als dit gebeurt, ziet u mogelijk deze symptomen:

• Het bericht ‘Geen Apple Loops gevonden’ verschijnt wanneer u de loopbrowser opent.
  • De knoppen van de loopbrowser worden in het grijs weergegeven en er verschijnen geen loops in de browser.
  • De Apple Loops vertonen andere problemen.

Volg deze stappen om de indexbestanden opnieuw op te bouwen:

1. Log in met een beheerdersaccount.
  2. Stop GarageBand als het is geopend.
  3. Klik in het Dock op het Finder-symbool.
  4. Kies in het menu Ga de optie Ga naar map.
  5. Typ de locatie van de directory: raadpleeg dit artikel.
  6. Klik op Ga.
  7. Sleep alle ‘Zoekindex’-bestanden vanuit de map Apple Loops Index naar de Prullenmand. (Deze bestanden worden later opnieuw opgebouwd.)
  8. Open GarageBand.
  9. Klik op de knop Loopbrowser. U ziet mogelijk het bericht ‘Geen Apple Loops gevonden’.
  10. Klik in het Dock op het Finder-symbool.
  11. Kies in het menu Ga de optie Ga naar map.
  12. Typ de locatie van de directory: raadpleeg dit artikel.
  13. Klik op Ga.
  14. Zoek de map Apple Loops en sleep deze vanuit de Finder naar de loopbrowser in GarageBand.
  15. Herhaal stappen 11 tot en met 14 en controleer hierbij alle mogelijke locaties van loops, zoals beschreven in dit artikel.

De laatste stap is de map Apple Loops opnieuw indexeren. Als u het GarageBand Jam Pack hebt geïnstalleerd, herhaalt u de laatste stap voor de de map Apple Loops for GarageBand Jam Pack.