iCal-agenda’s importeren vanaf Microsoft Entourage

Lees hier hoe u in iCal agenda’s importeert vanaf Microsoft Entourage.

Dit artikel is gearchiveerd,het wordt niet meer bijgewerkt door Apple.
  1. Open iCal.
  2. Kies in het menu Archief de optie Importeer.
  3. Klik op ‘Importeer Entourage-gegevens’ om die optie in te schakelen.
  4. Klik op Importeer.

Tip: de import van grote agendabestanden met vele herhaalde activiteiten kan een uur of langer duren. Wanneer iCal het bestand importeert, verschijnt een draaiende schijfcursor om aan te geven dat u moet wachten. Zodra het bestand is geïmporteerd, wijzigt de cursor opnieuw in een aanwijzer en kunt u de andere functies van iCal gebruiken.

iCal importeert geen feestdagen vanaf Entourage omdat de bestanden van feestdagen al zijn meegeleverd bij iCal. Taken van Entourage worden als taken geïmporteerd.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.