iMac (begin 2008): geheugenspecificaties

Lees hier welke soorten geheugen u met de volgende iMac (begin 2008) kunt gebruiken.

De iMac (begin 2008) heeft twee SDRAM-sleuven aan de onderkant van de computer en wordt geleverd met minstens 1 GB DDR2 SDRAM in een sleuf.

De maximale hoeveelheid RAM die u kunt installeren op de computer, is 4 GB (één 2 GB SO-DIMM in elke sleuf).

U kunt een willekeurige Small-Outline Dual Inline Memory Module (SO-DIMM) gebruiken, mits deze aan al deze criteria voldoet:

• PC2-6400
  • Niet-gebufferd
  • Non-pariteit
  • 200-pins
  • 800 MHz
  • DDR2 SDRAM

U kunt RAM-modules van 1 GB of 2 GB in elke sleuf installeren.

DIMM’s met een of meer van de volgende kenmerken worden niet ondersteund door de iMac (begin 2008):

• Registers of buffers
  • PLL’s
  • ECC
  • Pariteit
  • EDO RAM

Volg de upgrade-instructies voor de installatie van geheugen altijd letterlijk. Probeer nooit schroeven los te draaien die niet in de upgrade-instructies worden vermeld.

Meer informatie

Voor meer informatie over het upgraden van het geheugen van een iMac (begin 2008) raadpleegt u dit artikel.