iTunes Store-waarschuwingsberichten opnieuw instellen

Als u de iTunes Store-waarschuwingsberichten hebt uitgeschakeld, kunt u deze opnieuw inschakelen.

Nadat u de waarschuwingsberichten van de iTunes Store opnieuw hebt ingeschakeld, ontvangt u alle iTunes-waarschuwingsberichten wanneer u aankopen doet in de iTunes Store en deze downloadt. Volg deze stappen om uw berichten opnieuw in te stellen:

1. Open iTunes.
  2. Log in met uw Apple ID als u dat nog niet hebt gedaan.
  3. Kies 'Account' > 'Toon mijn account' in de menubalk boven in het computerscherm of boven in het iTunes-venster.
  4. Typ uw wachtwoord en druk op Return of Enter op het toetsenbord of klik op 'Toon account'.

Op de pagina 'Accountinformatie':

1. Scrol naar de onderkant van de pagina.
  2. Klik rechts van 'Zet alle waarschuwingen voor kopen en downloaden terug' op 'Stel opnieuw in'.

3. Klik op 'Gereed'.