Digitale kopieën van dvd's of Blu-ray's inwisselen in de Apple TV-app of iTunes voor Windows

Sommige dvd-, Blu-ray- en 4K-titels bevatten naast de fysieke schijf ook een iTunes Digital Copy van de film.

Digitale kopieën inwisselen met een inwisselcode

Voer uw code in de Apple TV-app of iTunes in.

Een code invoeren

Inwisselen op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Open de Apple TV-app.
  2. Tik onder in het scherm op 'Kijk nu'.
  3. Tik in de rechterbovenhoek op het profielsymbool  of op uw foto.
  4. Tik op 'Wissel cadeaubon of code in'.
    iPhone met de optie 'Wissel cadeaubon of code in' in het menu.
  5. Tik op 'Voer code handmatig in' en voer de 12-cijferige code in die is afgedrukt op het inlegvel dat bij de schijf is meegeleverd.
  6. Tik op 'Wissel in'.

Lees wat u moet doen als u uw contentcode niet kunt inwisselen.

Inwisselen op uw Mac

1. Open de Apple TV-app.
  2. Kies in de menubalk 'Account' > 'Wissel in'.
    Mac met de optie 'Wissel in' in het menu van de Apple TV-app.
  3. Voer uw Apple ID en wachtwoord in en klik vervolgens op 'Log in'.
  4. Voer de 12-cijferige code in die is afgedrukt op het inlegvel dat bij de schijf is meegeleverd. U kunt mogelijk ook de camera van de Mac gebruiken om de code in te wisselen.
  5. U kunt uw digitale kopie van de film nu of op een later tijdstip downloaden.

Lees wat u moet doen als u uw contentcode niet kunt inwisselen.

Inwisselen op uw pc

1. Open iTunes voor Windows.
  2. Kies in de menubalk 'Account' > 'Inwisselen'.
  3. Voer uw Apple ID en wachtwoord in en klik vervolgens op 'Log in'.
  4. Voer de 12-cijferige code in die is afgedrukt op het inlegvel dat bij de schijf is meegeleverd. U kunt mogelijk ook de camera van de Mac gebruiken om de code in te wisselen.
  5. U kunt uw digitale kopie van de film nu of op een later tijdstip downloaden.

Lees wat u moet doen als u uw contentcode niet kunt inwisselen.

Als u de contentcode niet kunt inwisselen

1. Zoek de vervaldatum op de verpakking.
  2. Zorg dat u de juiste tekens invoert. Sommige cijfers en letters lijken op elkaar.
  3. Controleer of de verpakking van uw artikel aangeeft of de Digital Copy-code in uw land of regio werkt. U hebt bijvoorbeeld een Amerikaanse Apple ID nodig om een code van een dvd uit de VS te gebruiken, en een Australische Apple ID om een code van een dvd uit Australië te gebruiken.
  4. Als de dvd-, Blu-ray- of 4K-schijf met Digital Copy beschadigd of bekrast is, of als de inwisselcode of Digital Copy-schijf ontbreekt, vraagt u de leverancier om hulp.
  5. Als u de code nog steeds niet kunt inwisselen of uw digitale kopie niet kunt downloaden, neemt u contact op met Apple Support.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.