Digital Copy's van dvd's of Blu-ray's inwisselen in de Apple TV-app of iTunes voor Windows

Sommige dvd-, Blu-ray- en 4K-titels bevatten naast de fysieke schijf ook een iTunes Digital Copy van de film.

Films inwisselen met alleen een inwisselcode

Als u een code wilt inwisselen, gaat u naar de inwisselpagina. Of u volgt de stappen voor uw apparaat.

Op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Open de Apple TV-app.
  2. Tik onder in het scherm op 'Kijk nu'.
  3. Tik rechtsboven op het profielsymbool .
  4. Tik op 'Wissel cadeaubon of code in'. Log in met uw Apple ID en wachtwoord als u hierom wordt gevraagd.
  5. Tik op 'Je kunt codes ook handmatig invoeren' en voer de 12-cijferige code in die is afgedrukt op het inlegvel dat bij de schijf is meegeleverd.
  6. Tik op 'Wissel in'.

Lees hier wat u moet doen als u de contentcode niet kunt inwisselen.

Op een Mac of pc

1. Op een Mac opent u de Apple TV-app. Op een pc opent u iTunes voor Windows. Log in met uw Apple ID als u dat nog niet hebt gedaan.
  2. Kies in de menubalk 'Account' > 'Inwisselen'.
  3. Voer uw Apple ID en wachtwoord in en klik vervolgens op 'Log in'.
  4. Voer de 12-cijferige code in die is afgedrukt op het inlegvel dat bij de schijf is meegeleverd. U kunt mogelijk ook de camera van de Mac gebruiken om de code in te wisselen.
  5. U kunt kiezen of u de Digital Copy van de film nu of later wilt downloaden. Lees hoe u aankopen opnieuw kunt downloaden.

Lees hier wat u moet doen als u de contentcode niet kunt inwisselen.

Overige digitale films inwisselen

Als uw Digital Copy geen code bevat, zoekt u op internet naar de voorziening waarmee u deze kunt inwisselen. In de Verenigde Staten kunt u sommige Digital Copy's inwisselen in de Movies Anywhere-app en deze overzetten naar uw Apple ID zodat u ze kunt gebruiken in de Apple TV-app of iTunes voor Windows.

Hulp krijgen

Als de dvd-, Blu-ray- of 4K-schijf met Digital Copy beschadigd of bekrast is, of als de inwisselcode of Digital Copy-schijf ontbreekt, vraagt u de betreffende productiemaatschappij om hulp:

Als u problemen ondervindt bij het inwisselen van een Digital Copy-code of het downloaden van een Digital Copy, neemt u contact op met Apple Support. U kunt ook nakijken of er in het materiaal bij de inwisselcode een uiterste geldigheidsdatum wordt vermeld.

Meer informatie

• Digital Copy's zijn niet in alle landen en regio's beschikbaar. U moet een Digital Copy-code gebruiken in de Apple TV-app of de iTunes Store van het land dat of de regio die op de verpakking wordt vermeld. U hebt bijvoorbeeld een Amerikaanse Apple ID nodig om een code van een dvd uit de VS te gebruiken en een Australische Apple ID om een code van een dvd uit Australië te gebruiken.
  • Lees hier hoe u films opnieuw kunt downloaden.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.