Als je het antwoord op de beveiligingsvragen van je Apple ID bent vergeten

Je kunt je beveiligingsvragen opnieuw instellen op iforgot.apple.com.

Apple neemt de beveiliging van je gegevens heel serieus. Daarom gebruiken we beveiligingsvragen om te verifiëren dat je de enige persoon bent die toegang heeft tot of wijzigingen kan aanbrengen in je account. Als je je antwoorden bent vergeten, volg je deze stappen om je identiteit te verifiëren en vervolgens je beveiligingsvragen opnieuw in te stellen.

De beveiligingsvragen opnieuw instellen

1. Ga naar iforgot.apple.com.

2. Voer je Apple ID in en selecteer 'Ga door'.

3. Kies de optie om je beveiligingsvragen opnieuw in te stellen en selecteer 'Ga door'.

4. Voer het wachtwoord van je Apple ID in en selecteer 'Ga door'.

5. Volg de stappen op het scherm om je identiteit te verifiëren. De informatie waarom je wordt gevraagd, kan variëren op basis van je accountgegevens en andere factoren. Als je geen opties ziet om je identiteit te verifiëren, kun je op dit moment je beveiligingsvragen niet opnieuw instellen.

6. Kies nieuwe beveiligingsvragen en -antwoorden en selecteer 'Ga door'. Bekijk onze tips voor het kiezen van beveiligingsvragen en het veilig houden van je account.

Nadat je je beveiligingsvragen opnieuw hebt ingesteld, kun je twee-factor-authenticatie configureren. Het is de beste manier om je account veilig te houden en je hoeft geen beveiligingsvragen te onthouden. Je kunt twee-factor-authenticatie rechtstreeks configureren vanaf je iPhone, iPad of iPod touch met iOS 9 of nieuwer of je Mac met OS X El Capitan of nieuwer.

Als je je beveiligingsvragen te vaak achter elkaar onjuist beantwoordt, kun je je beveiligingsvragen tijdelijk niet gebruiken. Probeer je vragen opnieuw in te stellen nadat de wachtperiode is verlopen.