Als u een controle- of herstelmail niet hebt ontvangen

Weet u niet zeker of een e-mail is verstuurd? Hier vindt u enkele tips die u hierbij helpen.

Wanneer een Apple ID wordt bijgewerkt, versturen we een e-mail om u de update te helpen voltooien. Misschien hebt u wel uw wachtwoord opnieuw ingesteld, uw beveiligingsvragen opnieuw ingesteld of een nieuw e-mailadres toegevoegd aan uw account. Als u de e-mail die we u sturen niet vindt, kunnen deze stappen u helpen.

Zoek de e-mail

We versturen de e-mail met als afzender ‘Apple’ zodat u deze snel vindt. Als deze niet in de postbus voor inkomende berichten is ontvangen, kijkt u in de andere mappen. Als de e-mail is verplaatst door een spamfilter of e-mailregel, hebt u deze misschien ontvangen in de mappen Ongewenste reclame, Prullenmand, Verwijderde onderdelen of Archief.

Verzeker u ervan dat u de juiste e-mailaccount controleert

Als u een e-mail voor het opnieuw instellen van een wachtwoord zoekt, verzekert u zich ervan dat u in de juiste postbus kijkt. De e-mail is verstuurd naar het primaire e-mailadres van uw Apple ID, een afzonderlijk herstel-e-mailadres of een e-mailadres voor meldingen dat u aan de account hebt toegevoegd.

Als u een controlemail zoekt, kunt u inloggen bij de pagina van uw Apple ID-account en al uw geregistreerde e-mailadressen controleren, zelfs het adres dat u probeert te verifiëren. Als het e-mailadres onjuist is, kunt u het bijwerken en een andere controlemail sturen.

Stuur de e-mail opnieuw

Als u een herstelmail opnieuw wilt sturen, herhaalt u de stappen om uw wachtwoord of de beveiligingsvragen opnieuw in te stellen. We sturen dan een e-mail naar het herstel- of primaire e-mailadres van uw Apple ID.

Log in bij de pagina van uw Apple ID-account om de controlemail opnieuw te versturen. Klik naast het e-mailadres dat u wilt verifiëren op Stuur opnieuw en we sturen een e-mail naar dat adres.

Controleer of u wel e-mails ontvangt

Als u geen e-mails ontvangt, moet u wellicht contact opnemen met uw e-mailaanbieder voor hulp. U kunt ook de stappen volgen om hulp te krijgen bij het ontvangen van e-mail in OS X Mail of op een iCloud-e-mailadres.

Neem contact op met ons

Ga naar Systeemstatus en controleer of Apple ID beschikbaar is. Als u de herstel- of controlemail nog steeds niet vindt, neemt u contact op met Apple Support.