OS X Mavericks: Apple Remote Desktop 3 reageert niet meer

Lees hier wat u moet als Apple Remote Desktop 3 niet meer reageert.

Na de installatie van Apple Remote Desktop 3.3 of lager vanaf een schijf, reageert het programma mogelijk niet meer tijdens of na de configuratie in OS X Mavericks. Gebruik deze stappen om het probleem op te lossen.

1. Als Apple Remote Desktop 3 wordt uitgevoerd, stopt u het programma indien nodig geforceerd.

2. Werk het programma Apple Remote Desktop bij via het tabblad Update van de Mac App Store.

3. Na het bijwerken opent u het programma Apple Remote Desktop.

4. Voer het serienummer in dat in de verpakking van de schijf is meegeleverd wanneer u hierom wordt gevraagd.