Logic Pro X, GarageBand voor Mac (v10.0): opnieuw indexeren om problemen met Apple Loops op te lossen

Lees hier hoe u de Apple Loops-gebruikersbibliotheek opnieuw indexeert om problemen op te lossen.

Als u loops van de map Apple Loops verplaatst naar een andere harde schijf, vindt u Apple Loops mogelijk niet of ondervindt u andere problemen. Als dit het geval is, moet u wellicht de Apple Loops-gebruikersbibliotheek opnieuw indexeren.

Als u de Apple Loops-bibliotheek opnieuw wilt indexeren, klikt u boven in de loopbrowser op Loops. Kies vervolgens Indexeer alle loops opnieuw in het venstermenu.