iTunes digitale boekjes op een computer of een iPhone, iPad of iPod touch weergeven

Boekjes in iTunes op een Mac of pc weergeven of deze aan iCloud Drive toevoegen om ze op een iPhone, iPad of iPod touch weer te geven.

iTunes digitale boekjes zijn pdf-bestanden met illustraties, foto's, albumteksten of andere informatie over een album.

Op een Mac of pc

Wanneer een album met een iTunes digitaal boekje wordt geleverd, kunt u dit boekje downloaden naar een Mac of pc in iTunes en bekijken:

1. Open iTunes en klik op 'Bibliotheek'.
  2. Klik links in de navigatiekolom van het iTunes-venster op 'Nummers'.
  3. Scrol door de aankopen tot u het symbool van een digitaal boekje ziet.
  4. Dubbelklik op het boekje om het weer te geven. Afhankelijk van de instellingen kan het boekje in een ander programma dan iTunes worden geopend.

Op een iPhone, iPad of iPod touch

Om een digitaal boekje op een iOS-apparaat te kunnen weergeven, moet u het boekje toevoegen aan iCloud Drive met behulp van een Mac of pc. Nadat het boekje in iCloud Drive is bewaard, kunt u het op al uw apparaten weergeven.

Het boekje op een Mac toevoegen

1. Zorg ervoor dat iCloud Drive is geconfigureerd op de computer.
  2. Zoek het boekje in iTunes door de bovenstaande stappen uit te voeren.
  3. Control-klik op het symbool van het boekje en selecteer 'Toon in Finder'.
  4. Nadat het Finder-venster is geopend, Control-klikt u op het digitale boekje en kiest u Kopieer 'Digitaal boekje - [Titel].pdf'.
  5. Klik in de navigatiekolom van de Finder op iCloud Drive.
  6. Control-klik op het iCloud Drive-venster en selecteer 'Plak onderdeel'. Het boekje wordt aan iCloud Drive toegevoegd.

Het boekje op een pc toevoegen

1. Zorg ervoor dat iCloud Drive is geconfigureerd op de computer.
  2. Zoek het boekje in iTunes door de bovenstaande stappen uit te voeren.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het symbool van het boekje en selecteer 'In Windows Verkenner tonen'.
  4. Nadat het venster van Verkenner is geopend, klikt u met de rechtermuisknop het digitale boekje en kiest u 'Kopiëren'.
  5. Klik in de navigatiekolom van de Verkenner op iCloud Drive.
  6. Klik met de rechtermuisknop in het iCloud Drive-venster en selecteer 'Plakken'. Het boekje wordt aan iCloud Drive toegevoegd.

Als een boekje niet op de computer staat

Als een aangeschaft boekje zich momenteel niet op de computer bevindt, downloadt u het album met het boekje opnieuw vanaf de iTunes Store.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.